casa pescarului

Sejur 4 zile şi 3 nopți la Mila 23

de la 1550 Lei/pers

Pentru plata sejurului, se acceptă şi carduri de vacanță

Acest sejur de 4 zile şi 3 nopţi este structurat și conceput astfel încât să te poți bucura de excursii în Delta Dunării, de gastronomia autentică, dar și de cazarea ideală pentru sejurul tău laMila 23.

Mai mult decât atât te poți bucura de un răsărit magnific într-un decor natural în Deltă. Prin urmare, în afară de sejurul de 4 zile și 3 nopți mai puteți opta și pentru cazare Mila 23 cu precădere pentru vacanța de Paște, vacanța de Rusalii sau vacanța de Sf. Maria, care are o încărcătură aparte pentru cei care își doresc să fie aproape de Delta Dunării și chiar la un pas de Marea Neagră.

Pentru că ne dorim o comunicare cât mai bună cu toți clienții noștri, vă vom descrie cu lux de amănunte ce înseamnă un sejur de 4 zile și 3 nopți, ce beneficii și ce avantaje vă poate aduce un astfel de sejur. Și pentru că veți putea alege zilele în care vă relaxați și să realizați o astfel de vacanță vă puteți orienta către următoarele perioade din timpul săptămânii:

Preturi-si-tarife-casa-pescarului-mila-23

SEJUR ▶️ ÎNCEPUT DE SĂPTAMÂNĂ
luni ► intrare – marţi -miercuri – joi ► ieşire

SEJUR ▶️ SFÂRŞIT DE SĂPTAMÂNĂ
joi► intrare – vineri – sâmbătă – duminică► ieşire

SEJUR VARIANTA 1 - 1550/pers.

Include călătorii si vizite la Pădurea Letea si Sulina

 • 3 nopți cazare cameră dublă;
 • cafea la mic dejun;
 • apa 0.5l si tuica 50ml/pers, la pranz si cina;
 • excursie lacuri;
 • transfer Tulcea – Mila 23 și retur;
 • excursie Letea (include safari cu căruţa si ghid local) ; 
 • excursie Sulina;
 • admirarea unui apus de soare;
 • toate mesele cu excepția prânzului din ziua vizitei în orașul Sulina;

SEJUR VARIANTA 2 - 1900/pers.

Include călătorii si vizite pe Braţul Sf. Gheorghe şi localitatea Sf. Gheorghe

CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI

De altfel nu ne dorim să apară discuții nefondate pe baza întârzierilor sau a altor factori de moment. Cu toate astea ar fi mult mai simplu, mai ușor și mai eficient să se respecte intervalele orare pe care le-am stabilit, astfel încât să aveți parte de toate lucrurile pe care vi le-ați dorit în vacanța pe care vreți să o întreprindeți în Delta Dunării. Mai exact vacanța de neuitat în satul Mila 23, la „Casa Pescarului”. Și pentru ca toate aceste aspecte să fie cât mai clare, în paragrafele de mai jos o să descoperiți programul integral pe zile, astfel încât să nu aveți parte de niciun fel de nelămurire sau de vreo preocupare în legătură cu acest lucru.

Descriere program pe zile

Programul poate suferi modificări în funcţie de starea vremii

Program ziua 1

 • 14:30 – întâlnire/îmbarcare;
 • 15:00 – plecare din Tulcea;
 • 16:30 – sosire la Mila 23 – cazare la pensiune;
 • 17:30 – masa pescărească;
 • 19:30 – plimbare la apus de soare (in functie de sezon);

Așa cum era de așteptat în prima zi vă veți prezenta în jurul orei 14.30 pentru îmbarcare. Îmbarcarea va avea loc în zona destinată pentru îmbarcarea turiștilor din portul din orașul Tulcea. Iar ca un prim indiciu aveți strada Grădinarilor. De asemenea mai multe detalii despre acest aspect veți găsi pe pagina „Cum să ajungeți la pensiunea Casa Pescarului?”.

La ora 15.00 va avea loc plecarea și este de preferat să nu întârziați pentru că veți risca să nu mai faceți transferul către satul Mila 23. În timpul călătoriei către Mila 23 veți putea admira peisajele  Deltei Dunarii.

Traseul va fi urmatorul: Tulcea ➜ Bratul Tulcea ➜ Canalul Mila 35 ➜ Garlele Sireasa, Sontea ➜ Canalul Olguta ➜ Dunarea Veche ➜ Satul Mila 23. Toată această călătorie va avea o durată de aproximativ o oră și jumătate. Traseul ar putea suferi modificări în funţie de nivelul crescut sau scăzut al Dunării.

În jurul orei 16.30 veți sosi la Mila 23, în speță la Pensiunea Casa Pescarului unde vă veți caza. La ora 17.30 veți avea parte de o masă pescărească bogată în bucate alese. Iar spre seară, vă veți putea bucura de o plimbare pentru a putea asista și vedea apusul de soare din inima Deltei Dunării.

delta-dunarii-sejur-casa-pescarului-mila-23

Program ziua 2

SEJUR VARIANTĂ 1

 • 8:30 – mic dejun;
 • 9:45 – plecare Letea – Sulina;
 • 18:00 – plecare din Sulina către pensiune;
 • 20:00 – cina;

Ziua va începe dimineața devreme cu un mic dejun la ora 8.30. După micul dejun vă puteți pregăti pentru excursii având în vedere că la ora 9.45 veți pleca spre Pădurea Letea, ca mai apoi următoarea destinație să fie orașul Sulina. Splendoarea cailor sălbatici este doar una dintre minunățiile pe care le veți găsi în Pădurea Letea.

În continuare, preț de câteva ore veți putea descoperi orașul Sulina, şi bineînțeles nu trebuie să ratați nici locul de îmbrăţişare al celor două ape, locul în care Dunărea sărută Marea Neagră, căci și aici veți putea descoperi și veți putea lua parte la miracolul vieții. Iar priveliștea de pe lacuri nu ar trebui să constituie un moft, ci mai degrabă o curiozitate stârnită de răsăritul și apusul soarelui. În orașul Sulina veți ajunge în jurul orei 13.30, unde veţi avea posibilitatea de a vizita oraşul, plaja si de a servi un  prânz cu specific pescăresc si nu numai. 

În atenţia turiştilor trebuie să cunoască faptul că la ora 18.00 grupul se va reuni la ponton pentru a ajunge din nou în satul Mila 23. Iar seara cum era de așteptat la ora 20.00 sunteți bineveniți la cină.  

SEJUR VARIANTĂ 2

 • 8:30 – mic dejun;
 • 9:30 – plecare Sfântu Gheorghe (excursia se va realiza pentru un grup minim de 10 persoane);
 • 17:30 – plecare din Sfântu Gheorghe către Pensiune;
 • 20:00 – cina;

Ziua va începe dimineața devreme cu un mic dejun la ora 8.30. După micul dejun vă puteți pregăti pentru excursii având în vedere că la ora 9.30 veți pleca către localitatea Sf. Gheorghe. Traseul pe care îl veți parcurge este următorul: Mila 23 – Dunărea Veche – Brațul Sulina – Canalul Caraorman – lacul Puiu – lacul Erenciuc – Brațul Sfântu Gheorghe – localitatea Sfântu Gheorghe și retur.

Odată ajunși în barcă și pornind pe traseu în drum spre localitatea Sfântu Gheorghe veți putea admira frumusețea peisajului din Delta Dunării, frumusețea covorului de nuferi și bineînțeles veți putea admira frumoasa rezervație de arini din zona Erenciuc. 

Imediat ce veți ajunge în localitatea Sfântu Gheorghe vă veți putea plimba pe faleză si veți putea alege să serviți un prânz pescăresc la diverse restaurante pe care le găsiți aici.

Totodată trebuie să vă reamintim faptul că masa de prânz din această zi nu este inclusă în prețul sejurului. După masa de prânz veți putea vizita această localitate la pas și de asemenea veți putea vedea toate obiectivele turistice de aici. Nu trebuie să ratați nici orele de plajă, pentru că veți avea timp suficient să profitați de beneficiile soarelui și al nisipului. În jurul orei 17:30 grupul se va reuni pentru pleacarea spre pensiune unde la ora 20:00 sunteţi bineveniţi la cină.

sejur excursii delta dunarii casa pescarului
Excursie-Sulina
Sulina

Program ziua 3

SEJUR VARIANTĂ 1

 • 8:30 – mic dejun;
 • 9:45 – plecare excursie lacuri;
 • 14:00 – prânz;
 • timp liber;
 • 20.00 – cina;

Ca și în ziua precedentă micul dejun va avea loc la ora 8.30 dimineața, ca mai apoi în jurul orei 9.45 să plecați în prima excursie pe lacuri – canal Eracle, lacul Rădăcinos, lacul Trei Iezere, lacul Babina şi alte trasee în funcţie de nivelul Dunării din perioada respectivă a anului.

Traseul ar putea suferi modificări în funţie de nivelul crescut sau scăzut al Dunării.

Ora 14.00 se va servi masa de prânz cu specialități din pește.

Spre seară, ora 20.00, veți avea parte de o cină copioasă.

SEJUR VARIANTĂ 2

 • 8:30 – mic dejun;
 • 9:45 – plecare excursie lacuri;
 • 14:00 – prânz;
 • timp liber;
 • 20.00 – cina;

Ca și în ziua precedentă micul dejun va avea loc la ora 8.30 dimineața, ca mai apoi în jurul orei 9.45 să plecați în prima excursie pe lacuri. În afară de frumusețea pe care vi-o oferă Delta nu trebuie să ratați tot acel spectacol pe care vi-l oferă toate acele minunății ale naturii. Pe la ora prânzului, ora 14.00 se va servi masa de prânz cu specialități din pește.

Spre seară, ora 20.00, veți avea parte de o cină copioasă.

retete-traditionale-din-peste
desert-pensiunea-casa-pescarului

Program ziua 4

SEJUR VARIANTĂ 1

SEJUR VARIANTĂ 2

 • 8:30 – mic dejun;
 • 9.45 – plecare Tulcea;

Ca orice poveste frumoasă care are un început și aceasta are, din păcate, un sfârșit. Prin urmare după ce veți servi micul dejun de la ora 8:30 va trebui să vă pregătiți de plecare, deoarece în jurul orei 9:45 va fi plecarea spre portul Tulcea. Bineînțeles dacă nu sunteți pregătiți să părăsiți paradisul de aici, la cerere veți putea prelungi sejurul. Așadar dacă vă doriți să descoperiți și alte ținuturi, alți oameni și alte locuri interesante specifice locului nu ezitați să vă faceți vacanța în Mila 23, Delta Dunării, la pensiunea Casa Pescarului.