Povestea Noastră - Povestea Pensiunii Casa Pescarului

La prima vedere ai spune că locuitorii, rușii lipoveni, din satul Mila 23 ar trăi rupți de lumea modernă, ducându-și propriul trai într-o lume de basm. Ce-i drept povestea pensiunii Casa Pescarului începe cu mulți ani în urmă, când pe atunci copiii de ieri și adulți de astăzi își puneau la dispoziția trecătorilor și a vizitatorilor propriile locuințe.

Odată cu trecerea anilor, vestea despre măreția și locul fabulos, ce aparține satului Mila 23, au dus la nevoia de a avea un loc special amenajat pentru acești drumeți numeroși. Și astfel s-a concretizat într-o frumoasă pensiune, cu spații generoase și special amenajate pentru relaxarea desăvârșită și odihna binevenită. Astfel că în anul 2014, gazdele pensiunii Casa Pescarului au accesat fonduri europene pentru a putea realiza această minunată pensiune, care să ofere condițiile optime pentru fiecare turist în parte care-i va trece pragul.

În cadrul pensiunii Casa Pescarului va puteți caza în camere ce au o minunată priveliște către Dunăre, dar și în camere cu balcon propriu care au menirea să vă ofere starea de bine și tot ce este mai bun. De asemenea nu lipsesc nici locurile de joacă pentru copii, terasele, foișoarele, barul și restaurantul, unde veți putea degusta adevărate bucate alese cu specific pescăresc.

Tot aici la pensiunea Casa Pescarului veți avea parte de nenumărate activități, dar și de excursii care vă vor schimba în totalitate părerea despre Delta Dunării și despre minunățiile care vă așteaptă în acest univers magic. Prin urmare vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare, aici în Delta Dunării, în satul Mila 23, la Casa Pescarului pentru a vă putea bucura de experiențe unice și în același timp deosebite.