Cum ajungeţi la pensiunea noastră de la Mila 23?

Se spune că de multe ori, chiar dacă drumul este simplu tot ajungem să ne încurcăm și să nu ajungem la timp la destinația pe care ne-o dorim. Astfel că ne-am gândit că v-ar fi mult mai simplu și mai ușor pentru voi toți dacă v-am lăsa aici întregul traseu pe care trebuie să-l parcurgeți pentru a ajunge la Pensiunea Casa Pescarului.

Și ținând cont de faptul că în vatra satului Mila 23 se ajunge doar pe apă având la dispoziție barca sau vaporașul din orașul Tulcea. Mai exact aveți posibilitatea să ajungeți în satul Mila 23 alegând una dintre variantele următoare:

cum-ajungeti-la-pensiunea-casa-pescarului
  •  să parcurgeţi traseul până la Mila 23 cu una dintre navele de pasageri ale Navrom Tulcea;
Transport--Casa-Pescarului-Mila-23
  • sau să optați pentru transferul realizat cu una dintre bărcile pensiunii;

Transfer cont propriu

Pentru acei turiști care vor opta pentru navele de pasageri ale Navrom Tulcea trebuie să știe faptul că mașina se parchează în parcarea Portului Tulcea sau în parcarea care se află în fața Casei Sindicatelor din Tulcea. Astfel că în ambele cazuri parcarea este cu plată.

De asemenea un alt aspect pe care este nevoie să-l cunoașteți, în speță, este legat de cele 6 curse pe săptămână pe care le operează Navrom Tulcea având în vedere traseul Tulcea-Sulina. Din portul Tulcea, navele pleacă la ora 13.30, iar în localitatea Crișan vaporul se schimbă. De fapt și de drept vă veți îndrepta pe ruta Crișan – Mila 23 cu un vapor ceva mai mic.

Costul unei astfel de călătorii este de 70 lei(mai exact prețul pentru o călătorie dus). Bineînțeles pentru a ajunge în satul Mila 23 durata călătoriei voastre va fi de aproximativ 4,5 ore, dar cu siguranță mai multe detalii veți găsi dacă veți vizita site-ul: https://www.navromdelta.ro/

Transfer asigurat de noi

În cazul în care veți opta pentru transferul la Mila 23 prin intermediul bărcilor puse la dispoziție de către pensiune trebuie să cunoașteți următoarele lucruri:

  • mai întâi de toate trebuie să ajungeți în Port Tulcea Aval, harta fiind accesibilă și pe Google Maps (vezi hartă mai sus), mai exact trebuie să ajungeți pe strada Grădinarilor, care este și intrarea spre port;
  • după ce veți face stânga pe strada Grădinarilor veți observa pe partea stângă un pilon cu scris mare vertical cu roșu MAER. Mergeți în stânga acestuia 150 m și veți observa în față două porți, iar voi trebuie să intrați pe poarta din stânga pentru a ajunge la locul de îmbarcare al turiștilor;
  • tot aici vă puteți parca și automobilele în parcarea cu plată;
  • de altfel durata călătoriei până în vatra satului Mila 23 este de aproximativ o oră și jumătate;
  • nu uitați că pentru a vă face rezervare pentru un astfel de transfer trebuie să sunați cel puțin cu o zi înainte la pensiune, unde vă veți caza.