Cazare Mila 23 la Pensiunea Casa Pescarului

Gazdele de la Pensiunea Casa Pescarului vă oferă cazare la Mila 23, unde vă pun la dispoziție următoarele clădiri și tipuri de camere, pentru o vacanță cât mai plăcută în Delta Dunării:

  • cazare în camerele din corpul nou;
  • cazare în camere din corpul vechi;
  • cazare în cele 2 căsuțe din grădină;

Pe lângă toate acestea pentru a avea parte de o relaxare deosebită pensiunea „Casa Pescarului” vă mai pune la dispoziție foișoare, terase, restaurant, dar și loc de joacă pentru copii, astfel încât cei mici să nu aibă timp de plictiseală în sejurul de la Dunăre. Mai exact la pensiunea „Casa Pescarului”veți putea găsi cazarea ideală pentru sejurul tău la Mila 23, bucurându-vă de următoarele tipuri de camere:

  • 6 camere matrimoniale;
  • 3 camere triple;
  • 6 camere duble cu paturi twin, cu posibilitatea ca aceste paturi să se unească pentru a putea obține un pat mai mare;
Cazare Pensiunea Casa Pescarului Mila 23

Cazare în camerele din clădirea nouă

Casa-Pescarului-Mila-23
Casa Pescarului - clădirea nouă

În cazul clădirii noi vă sunt puse la dispoziție 7 camere pentru cazare aici, în Mila 23, dintre care 4 camere matrimoniale cu balcon și vedere la Dunăre și 3 camere mai spațioase, dar fără balcon și vedere în curtea interioară. Aceste 3 camere sunt camere triple deținând câte 2 paturi twin, dar și o canapea extensibilă. De asemenea aceste camere sunt și ceva mai spațioase față de celelalte și sunt poziționate la etajul clădirii. Iar la parterul acestei clădiri veți găsi restaurantul, recepția, dar și un mic bar.

Facilitățile pe care le au camerele din clădirea nouă

Fiecare cameră din clădirea nouă a pensiunii „Casa Pescarului” dispune de aer condiționat, frigider, uscător de păr, internet wireless și bineînțeles sunt dotate cu baie proprie. Iar unul dintre amănuntele importante este faptul că aceste camere sunt situate la etajul pensiunii.

Mila-23-Delta-Dunarii-Casa-Pescarului

Cazare în camerele din clădirea veche

Corpul vechi din ansamblul pensiunii dispune de un total de 3 camere, dintre care 2 camere se află la etaj, iar la parter mai este disponibilă o cameră cu baie proprie, paturi twin care se pot uni dacă aveți nevoie, iar la intrare se află un living. Bineînțeles pentru cei interesați de camerele de la etaj din clădirea veche trebuie să știți că băile aferente ale acestora sunt pe hol și veți avea de ales între o cameră matrimonială cu balcon și vedere la Dunăre și o cameră care deține paturi twin, dar care și aceasta are balcon și o priveliște minunată a Dunării.

Facilitățile pe care le au camerele din clădirea veche

Ca și în cazul camerelor din clădirea cea nouă, și aceste camere din corpul vechi sunt dotate cu televizor, frigider și aer condiționat.

Facilităţi Pensiune