Descrierea Serviciilor

Serviciile pe care le oferim noi, cei de la „Casa Pescarului” din Mila 23, în afară de cazare și masă, se referă și la activitățile turistice (în speță excursii în Delta Dunării), pe care le puteți întreprinde doar aici, în inima frumuseților din Delta Dunării. Printre cele mai interesante activități turistice pe care le poți avea la Mila 23 se numără și activități precum vizitarea Pădurii Letea, excursie în Sulina, veți lua parte la un minunat recital de cântece tradiționale ale unui cor lipovenesc, veți putea pescui sau vă puteți plimba cu una dintre ambarcațiunile pe care vi le punem la dispoziție.

Apus-de-soare-in-delta-Dunarii

Răsărit sau apus de soare în Delta Dunării

De asemenea, veți putea admira un apus de soare sau veți putea fi parte dintr-un răsărit al cărui decor să vă taie respirația. Bineînțeles pentru a avea parte de un sejur de neuitat trebuie să țineți cont de toți acei termeni și de condițiile precizate de către gazdele de la pensiunea Pescarului, deoarece va facilita toate activitățile de care veți avea parte chiar aici, în inima Deltei Dunării. Pensiunea Pescarului este compusă din corpul nou, casa veche, două căsuțe în grădină, foișoare, loc de joacă pentru copii, terase și restaurant.

Serviciul de cazare și masă

Pentru o mai bună colaborare, în cele ce urmează o să vă prezentăm pe larg ceea ce reprezintă serviciul de cazare Mila 23. În cadrul pensiunii „Casa Pescarului” vă puteți caza în clădirea nouă, dar pe lângă aceasta vă mai punem la dispoziție cele 2 căsuțe din grădină, dar și cele 3 camere pe care le găsiți în clădirea veche. De asemenea pensiunea din Mila 23 vă oferă o cazare ideală pentru un sejur în Delta Dunării și vă pune la dispoziție 7 camere dintre care:

  • 4 camere matrimoniale cu balcon și vedere la Dunăre;
  • 3 camere ceva mai spațioase fără balcon, dar cu vedere în curtea interioară;
Gastronomie-autentica-delta-dunarii-casa-pescarului
Cazare Pensiunea Casa Pescarului Mila 23

Tipuri de camere

În cele 3 camere există paturi twin, care se pot uni la nevoie și mai mult decât atât în camere mai există și câte o canapea extensibilă pentru cei care au nevoie de un pat suplimentar. Camerele sunt poziționate la etajul pensiunii și sunt dotate cu baie proprie, aer condiționat, televizor, frigider, uscător de păr, internet wireless. La parterul pensiunii găsim restaurantul, recepția și un mic bar. Cât despre casa veche aceasta dispune de două camere la etaj cu băi aferente pe hol și balcon cu vedere la Dunăre. Și bineînțeles sunt dotate cu televizor, frigider, aer condiționat. Iar la parter există un living și o baie proprie, la care se adaugă de asemenea televizor și aer condiționat, astfel formând un apartament.

Tot în cadrul pachetului / sejurului pe care îl achiziționați pensiunea vă oferă la fiecare masă de prânz și cină: apă plată la 0,5 l de persoană și 50 ml. țuică de persoană.